Hiermee bleef hij Marlon Modolo Zanotelli voor die met Heureuse Nouvelle WH (v. Cardento 933) de tweede plaats voor zijn rekening nam. Het fokproduct van de familie Wouters hield alle balken in de lepels en klokte af in 35,71 seconden. Harry Charles en Balou du Reventon (v. Cornet Obolensky) mochten op de trede podiumtrede plaatsnemen. Zij sprongen een foutloze barrage in 36,47 seconden.

De top vijf werd vervolledigd door Joseph Clayton (Comme Il Faut 5) en Philip Houston (Sandro Boy). 

Andere Belgische klasseringen kwamen van Vincent Lambrecht (Nacco Blue Dnl), Constant van Paesschen (Kannavara Z) en Mathieu Guery (Callac de Cyrmanol).

Klik hier voor de resultaten

In het 1m30 van de Gold competitie verzekerde Virginie Thonon een Belgische klassering. In het zadel van Vagabond of Picobello Z (v. Vagabond de la Pomme) kon ze een foutloze ronde achter haar naam noteren in 65,16 seconden. Dit leverde haar de vijfde plek op. Elien Vaes zorgde dan weer voor Belgische girl power in het 1m40; de finale van de Bronze Tour. Zij reed Solimano Grigio (v. Liberty First) foutloos rond in 37,84 seconden, goed voor de zesde plaats. In het 1m30 van de Bronze Tour verdedigden Jérome Denutte (Irome) en Louise Bruselle (Oui Oui van't Steentje) de Belgische eer met een zesde en zevende plek.

Klik hier voor alle resultaten