Sean, groom van Daniel Deusser: "Dit zijn mijn favoriete producten van Back On Track!"

Sean, groom van Daniel Deusser: "Dit zijn mijn favoriete producten van Back On Track!"

Sean Lynch is de groom van top springruiter Daniel Deusser, en hij is helemaal weg van de producten van Back On Track. In deze blog laat hij ons kennis maken met zijn absolute lievelingsproducten. 

Ten eerste: Het halster

Perfect voor elke situatie: Op reis, in de stapmolen, tijdens het wassen, ... Het is superzacht en ziet er erg chique uit!


Als volgende: Het Mesh deken

Wauw wauw wauw! Deze dekens zijn perfect. Ik gebruik de mijne meestal op wedstrijd en zelfs in de zomer was er nooit een paard dat het te koud of te warm had ... Er zijn erg veel kleuren beschikbaar. Aangezien wij vooral met blauw werken, matcht alles mooi. Dat brengt me bij het volgende ...


Stalbeschermers

Ik gebruik deze ook vooral op wedstrijd, maar ik heb ze ook al gebruikt als transportbeschermers voor nationale competities. Ik gebruik ze erg vaak voor het springen. Ik doe ze aan na de ochtendtraining en laat ze aan tot aan de proef. Zo blijven de benen in topconditie! Als we na een lange rit met de vrachtwagen de paarden afladen, gaan de bandages uit en de beschermers aan!Mesh nekstukken

Ik investeerde pas in deze nekstukken aangezien de winter eraan komt en ik ben echt onder de indruk! Ik gebruikte ze al op de World Cup wedstrijd in Lyon. De paarden blijven heerlijk warm met het mesh deken en een nekstuk. Al bij al is het een geweldig product!

Nu mijn absolute topfavorieten ...

Liam sweater

Iedereen zou deze trui in zijn kast moeten hebben. Je kan 'm op stal dragen, op kantoor of zelfs tijdens een vrije dag. Hij is zo licht en zo comfortabel. Deze trui is één van mijn persoonlijke lievelingetjes uit de collectie!

T-shirt voor mannen

Verklaar me voor gek, maar ik kreeg dit t-shirt van Back On Track Frankrijk in Cannes dit jaar! Ik vertelde hen dat ik me als een zestigjarige man voel als ik na een rit van 10 uur met de vrachtwagen uit de cabine stap. Ik probeerde dit t-shirt op de rit terug naar huis, en ik voelde me weer als een normaal mens. De volgende dag reed in naar Sopot zonder dit t-shirt. En je raadt het al; dat was een grote fout. Ik voelde me weer 20 jaar ouder!

Voor mij is Back On Track echt één van de beste bedrijven met de beste producten op de moderne markt voor paarden, mensen en honden. Ik ben erg benieuwd naar de nieuwe dekencollectie die binnenkort uitkomt!

Volg Back On Track zeker ook op Instagram en Facebook om op de hoogte te blijven van al het nieuws en de nieuwe producten.