Leon Melchior is overleden

Leon Melchior is overleden
Het is met de grootste droefheid, maar ook vervuld van de mooiste herinneringen, dat wij u het overlijden van Léon Noël Melchior meedelen. Léon Melchior overleed vannacht, op 88-jarige leeftijd, thuis in Lanaken in bijzijn van zijn familie.

Léon Melchior was voor zijn familie een fantastische echtgenoot, vader en grootvader. De zakenwereld herinnert hem als een dynamisch en succesvol ondernemer. Voor de wereld van de paardensport was hij een voorbeeld en voorvechter. Zijn stoeterij Zangersheide in Lanaken en het fokken van sportpaarden was zijn grootste passie waarvan hij tot de laatste weken voor zijn overlijden genoot.

Léon Melchior was Officier in de Leopoldsorde, had het Ereteken van Verdienste van de stad Maastricht, was ereburger van de stad Lanaken, erevoorzitter van MVV  en oprichter van 53 verschillende bedrijven.

Met hem verliest de familie haar patriarch, de bedrijfswereld een voorbeeld en de paardenwereld haar mecenas. Het verlies is groot en door allen zal hij gemist worden, het is de herinnering aan hem die ons zal sterken in het verwerkingsproces.

De uitvaart zal plaats hebben op Domein Zangersheide te Lanaken, en dit op dinsdag 17 november. Ontvangst en gelegenheid tot schriftelijk condoleren is van 10.30 tot 11.30 uur, waarna de ceremonie zal plaatsvinden. Op wens van meneer Melchior is iedereen welkom.

Wij geven de familie en vrienden veel sterkte toe.