Stralende overwinning voor Gregory Wathelet en Eldorado van het Vijverhof

Stralende overwinning voor Gregory Wathelet en Eldorado van het Vijverhof
Het is Gregory Wathelet die zojuist in de Equita Masters rubriek in het Franse Lyon, de winst op zijn naam weet te schrijven. Deze 1.60m 5-sterren rubriek werd verreden in twee rondes. Wathelet bleef foutloos over beide omlopen samen met de 12-jarige BWP-er Eldorado van het Vijverhof (v. Thunder van de Zuuthoeve). Zij deden dit in een geweldig snelle tijd van 34.40 seconden.

Ze bleven hiermee ruimschoots voor op de Ier Denis Lynch en zijn Argentinus nakomeling All Star. Zij bleven eveneens foutloos over beide omlopen en kwamen door de finish in een tijd van 36.49 seconden. Hij werd gevolgd door de Columbiaan Carlos Lopez die hier als derde wist te eindigen met zijn KWPN-er Admara. De 11-jarige Padinus nakomeling wist ook van het hout te blijven en kwam rond in 36.93 seconden.

De top vijf werd vervolledigd door Marcus Ehning en zijn Comme II Faut, een nakomeling van Cornet Obolensky. Ook zij wisten van het hout te blijven en eindigden op de vierde plaats in 37.54 seconden. Op de vijfde plaats vinden we onze noorderbuur Gerco Schröder met de Westfaler Glock's Lausejunge (v. Ludwigs As). Zij bleven na een mooie ronde foutloos maar waren toch wat langzamer. Zij kwamen door de finish met 39.87 seconden op de klok.

Klik hier voor alle resultaten