Patrik Spits imponeert in 'The Masters of Ghent'

Patrik Spits imponeert in 'The Masters of Ghent'
In Gent werd zonet de laatste proef van de avond afgewerkt. In deze Masters kwamen er verschillende combinaties aan de start die het in verschillende rondes tegen elkaar opnamen. Het bleef spannend tot de laatste en allesbeslissende barrage.

Patrik Spits moest met Verdi vd Withoeve Z als eerste de ring en en kon de tijd meteen erg scherp stellen, hij finishte in 32,38 seconden. Geen enkele andere combinatie slaagde erin om die tijd te verbeteren en zo haalde hij meteen ook de overwinning binnen.

De tweede plaats ging naar de Zwitser Romain Duguet. Zijn Vancouver de Lanlore toonde erg veel kwaliteit op de hindernissen, maar uiteindelijk was hij met een tijd van 33,28 seconden net niet snel genoeg om Spits van de troon te stoten. De derde plaats ging naar onze jonge landgenoot Gilles Thomas. Hij moest als laatste de ring in met zijn Cantario en deed alles aan om de overwinning alsnog binnen te slepen. Uiteindelijk moest hij met een tijd van 35,30 seconden vrede nemen met de derde plaats.

De vierde plaats ging naar Bart Clarys. Ook hij reed erg snelle ronde in 33,60 maar een springfout van Joie de Toulon resulteerde in de vierde plaats.