Niels Bruynseels weet succesvol titel te verdedigen in Grote Prijs Stephex Masters

Niels Bruynseels weet succesvol titel te verdedigen in Grote Prijs Stephex Masters
Wat een geweldige afsluiter op de Grote Prijs van de Stephex Masters te Brussel. Het thuispubliek liet zich in deze vijfsterren 1m60 Grote Prijs horen voor hun favoriet Niels Bruynseels die hier met zijn Gancia de Muze (v. Malito de Reve) de overwinning op zijn naam mocht schrijven. Het tweetal zegevierde vorig jaar ook al in deze Grote Prijs en kon vandaag hun titel verdedigen. Samen met zijn BWP merrie noteerde hij in de barrage een mooie tijd van 35.36 seconden wat hem naast een geldprijs ook nog eens een mooie Audi opleverde.

De Franse topruiter Simon Delestre moest genoegen nemen met de tweede plaats in het zadel van zijn Hermes Ryan (v. Hugo Gesmeray) met wie hij een tijd noteerde van 36.18 seconden. Hij bleef op zijn beurt voor op de Nederlander Leopold van Asten en zijn VDL Groep Beauty (v. For Pleasure) die zich hier als derde mochten opstellen op het podium nadat zij door de finish kwamen in 38.03 seconden.

Stephex ruiter Lorenzo De Luca bezorgde zijn baas een goede dag door met Halifax van het Kluizebos (v. Heartbreaker) naar een nette vierde plaats te rijden in een tijd van 36.60 seconden. Zij moesten daarbij wel vier strafpunten incasseren in de barrage. De vijfde plaats ging naar Janne Friederike Meyer- Zimmerman en haar BWP ruin Goja 27 (v. Wandor van de Mispelaere) met wie ze met 4 strafpunten en 37.03 seconden door de finish kwam.

Een zevende plaats was er nog voor Jérôme Guery en zijn Garfield de Tiji des Templiers (v. Quasimodo Z) met wie hij in de barrage 4 strafpunten moest noteren.

 

Klik hier voor alle resultaten