Niels Bruynseels noteert knappe prestaties in Londen terwijl Miami Glory de GCL winst opeist

Niels Bruynseels noteert knappe prestaties in Londen terwijl Miami Glory de GCL winst opeist
De tweede omloop van de Global Champions League in London telt eveneens mee voor de Longines Global Champions Tour Grote Prijs en voor de Longines Ranking. Deze middag sprong Ben Maher voor eigen publiek naar de overwinning in deze rubriek met de 9-jarige KWPN'er Don Vito (v. Quaprice Z). Het duo snelde naar de winst in 65,07 seconden en bleef zo ruim twee seconden voor op Duitsland's David Will met de 10-jarige Cento du Rouet (v. Chintan).

Will en de 10-jarige ruin kruiste de finish in 67,52 seconden. Het gezicht van de nieuwe locatie, Scott Brash vervolledigde het podium. Brash haalde de finish foutloos met de 11-jarige Hello Forever (v. For Pleasure) in 68,17 seconden.

Zijn landgenoot John Whitaker volgde op de vierde plaats met de AES-hengst, Argento (v. Arko III) terwijl Niels Bruynseels de vijfde plaats voor zijn rekening nam. Bruynseels zadelde de 11-jarige BWP-merrie, Gancia de Muze (v. Malito de Reve) op voor dit parcours.

Miami Glory wint Global Champions League London

Hoewel de Berlin Lions gisteren nog de leiding namen zorgt Scott Brash en eveneens Denis Lynch (RMF Echo, v. Virus de Laubry) voor een overwinning voor Miami Glory tijdens deze Global Champions League.

Brash en Lynch haalden in totaal vijf punten en werden opgevolgd door Bertram Allen en Alberto Zorzi's team, Valkenswaard United. Ook deze twee ruiters beperkten het totaal strafpunten op vijf punten.

De Berlin Lions werden vertegenwoordigd door Anna Kellnerova (Classic, v. Armitage) en Max Kühner (Chardonnay 79, v. Clarimo). Anna kampte met de toegestane tijd en noteerde één strafpunt terwijl Kühner vandaag de finish haalde met vier strafpunten.

 

Klik hier voor het klassement