Marjan de Wachter en Koen Vereecke zijn de concurrentie te snel af in Hulsterlo

Marjan de Wachter en Koen Vereecke zijn de concurrentie te snel af in Hulsterlo
In Stal-Hulsterlo  in Oost-Vlaanderen was het Marjan de Wachter die gisteravond de Grote Prijs-winst op haar naam schreef. Een totaal van acht combinaties waren geselecteerd voor de barrage. Cassandra Braeckmans besliste echter niet aan de start te komen met Clever Girl, en nam zo de achtste plaats in.

De overwinning was er uiteindelijk voor de Wachter na een foutloze omloop op de rug van Uringa. Het duo kruiste de eindmeet in 35,54 seconden. Jil Buijze en Venus volgde op de tweede plaats nadat  de tijd stopte in 36,57 seconden. James Peeters strandde op de derde plaats met High Five.

De top vijf werd afgewerkt door Steven Van Meersche (Iriana van het Keysersbos) en Gilles Borgonjon (Frish-bee van de virusakker) op een respectievelijke vierde en vijfde plaats. Enkel de top vier hield het foutloos in de barrage.

In de 1.35m Grote Prijs op vrijdag was het Koen Vereecke die de concurrentie te snel af was. Op de rug van Jade snelde Vereecke naar de winst in 72,77 seconden. James Peeters volgde op de tweede plaats in een tijd van 74,09 seconden. Met onder het zadel Cacacha werd hij opgevolgd door Marjan de Wachter met Darcotique op de derde stek.

De top vijf werd er vervolledigd door James Peeters (High Five) en Koen Vereecke (Glasgow) op een respectievelijke vierde en vijfde plaats. Vereecke maakte zijn dominantie bovendien compleet met eveneens een zesde plaats (Urbin).

1.30m

1 Heudens Marthe - Best-Mix Evana
2 Mertens Charlotte - Twist V
3 Vermeulen Stephanie - Golden penny c

1.25m

1 Bomere Bart - es
2 Lelie Walter - Charmeur
3 Vereecke Andres - Georgio

1.20m

1 Verplacke Dorien - Charisma III
2 De Vlieger Vincent - Flying Picasso
3 Clapdorp jordy - Bachelor

1.15m

1 Vermeir Steven - Qarrincha STB Z
2 Vercauteren Maarten - Koddac Van Het Indihof
3 Troubleyn Jonas - Eldo van het plutoniahof

1.10m

1 Meiresonne Thalissa - Gaultier
2 Bottelbergs Evelyne - Ienola
3 Deserranno Stijn - Handro van den bosrand

1.05m

1 Vercauteren Maarten - Kalipso van Spieveld
2 Baert Yentl - Ideaal Van Spieveld
3 Huige Marit - Hindironada