Koen Vereecke oppermachtig in de kleine GP van Moorsele

Koen Vereecke oppermachtig in de kleine GP van Moorsele
In Moorsele werden er naast de kleine GP ook enkele nevenproeven gereden gisteren.

De winst in de grote prijs over een hoogte van 1.40m was voor Koen Vereecke en zijn Diadarco (v. Darco), ze bereikten de finish in een tijd van 35.27 seconden. Op de tweede plaats stond Elisa Strubbe met haar Gladiator vh Paradijs (v. Shindler de Muze), hun tijd bedroeg 36.35 seconden. De bronzen medaille in deze proef was voor Pieter De Brabandere met onder het zadel Darranty vd Lindehoeve, hun chrono tikte af in een tijd van 36.59 seconden.

Plaats vier was voor Arnaud Gaublomme en zijn Catch Me, ze beëindigden hun parcours in een tijd van 36.87 seconden. Nadege Janssen met haar Checkpoint Chacco (v. Chacco-Blue), vonden we terug op de vijfde plaats in een tijd van 37.76 seconden.

In de proef over een hoogte van 1.05m was de winst voor Camille Michiels en het paard Thunder vd Starranch, hun tijd bedroeg 30.47 seconden. Plaats twee was voor Veronique Dekoninck en het paard Kreta Stormwind (v. Nonstop), ze bereikten de finish in een tijd van 30.78 seconden. Plaats drie was voorbehouden voor Stephan Poulain Dorchies en zijn Tom Des Tourelles, in een tijd van 31.02 seconden.

Romain Potin reed naar de winst in de proef over een hoogte van 1.15m. Onder het zadel had hij Bug, ze kwamen over de finish in een tijd van 25.41 seconden. Plaats twee voor Lore Decock en haar Un Bidou, hun tijd bedroeg 26.59 seconden. De bronzen medaille was voor Axana Denys en het paard Imre van het Claeyssenhof (v. VDL Corland), hun tijd bedroeg 26.62 seconden.

De 1.25m proef werd gewonnen door Lore Decock en het paard Un Bidou, ze kamen over de finish in een tijd van 25.65 seconden. De tweede plaats was opnieuw voor Lore Decock en Amour, deze keer bereikten ze de finish in een tijd van 25.92 seconden. Arnaud Doem vonden we op plaats drie met zijn Bagatelle, in een tijd van 26.19 seconden.

Voor meer resultaten klik hier.