Emilie Conter laat opnieuw Belgisch volkslied klinken te Wolvertem

Emilie Conter laat opnieuw Belgisch volkslied klinken te Wolvertem
Op de Brussels Stephex Masters is zonet de eerste grand- prix van de dag verreden. De CSI2* ruiters reden hun grand- prix over een hoogte van 1.45m aangeboden door de gemeente Meise.

Ze kwamen met 4 ruiters terug om het op te nemen tegen elkaar en om de snelste foutloze chronotijd te realiseren.

Opnieuw werd de laatste deelnemer de grote winnaar. Emilie Conter, dochter van de organisator van deze schitterende concours, reed haar Fragile Van 'T Paradijs (Indoctro) stijlvol in een vloeiend strak tempo doorheen de barrage. Hun chrono stopte met tikken op 44.15 seconden. Door deze overwinning klinkt het Belgische volkslied opnieuw te Wolvertem. De Ierse ruiter Ross Mulholland zette met Cybel J (Varo) ook een fraaie nulronde neer maar deed er een halve seconde langer over. Dit leverde hem de tweede plaats op. Annette Wolf kreeg met haar Ewoud J (Tangelo van de Zuuthoeve) een ongelukkige fout op de eerste sprong van de barrage. Ewoud J sprong wat naar rechts en Annette duwde de staander om met haar voet. Weg was de overwinning, want ze realiseerde ede snelste barragetijd van 42.20 seconden. De laatste barrageruiter was Jack Whitaker. Hij kreeg ook af te rekenen met een springfout van Street Hassle (Quick Star) en eindigde op de vierde plaats. Patricia Guery baalde als een stekker. Ze kreeg 1 strafpunt tijdsoverschrijding aan haar been met Dream Alive Hero en sloot de top 5 af.

Hendrik Denutte en Don Flamenco Vd Kranenburg (Flamenco de Semilly) vinden we net buiten de top 5. Hij wordt gevolgd door Foxtrot C (Utrillo van de Heffinck) en Camille Demolie.

Hopelijk klinkt het Belgische volkslied straks opnieuw over deze schitterende concours.

Klik hier voor de resultaten