Bart Clarys oppermachtig in Moorsele.

December 23, 2017

Op de rug van de 11-jarige Best Mix Cigane Z (v. PKZ Contact van de Heffinck) snelde Bart Clarys op vrijdag avond naar de 1.40m hoofdrubriek overwinning in Moorsele. Het duo haalde de overwinning in 54,78 seconden en bleef zo net geen acht seconden voor op locale springruiter, Axel Vandoorne met de 9-jarige Cooper van de Heffinck-dochter,  Icuna vh Lozerhof.

Vandoorne stopte de timer op 62,73 seconden, voldoende om Bertrand Genin naar de derde plaats te verwijzen. Genin had Espoir des Merisiers (v. Qody de Saint-Aubert) opgezadeld voor het parcours.

Vincent Lambrecht werkte de top vijf af. Samen met Verdon sprong Lambrecht naar de vierde plaats. Op de rug van Velours de Baudry haalde hij de vijfde stek.

In de 1.30m rubriek haalde Lambrecht dan wel de overwinning. Samen met Gondor van ‘t Ongereet (v. Casall ASK) bleef Lambrecht er nipt voor op Jan Claeys met Blackmail JB en José Thiry met Coco Chanel.

Voor de tweede maal op rij greep Chanel de Baets de 1.20m overwinning. De Baets greep de winst met Westtrailers Casino. Na een foutloze finish in 20,87 seconden bleef ze voor op Bart Clarys (Geste) en Gwendoline van Dievoet (Chapoo).

Klik hier voor alle resultaten