Eerste winnaars selectie Jumping Mechelen Indoor Masters bekend

Eerste winnaars selectie Jumping Mechelen Indoor Masters bekend
Dit weekend vinden in stal Hulsterlo te Meerdonk de eerste selecties voor de Jumping Mechelen Indoor Masters plaats. Gisteren was het aan de jeugd om te tonen wat ze kunnen en vandaag is het aan de seniors. Gisteren waren er proeven voor de pony's van 90 cm tot 1.20m en voor Scholieren/Junioren van 1m tot 1.20m. Vandaag zijn er opnieuw proeven van 1m tot 1.20m.

In de 1.20m voor Scholieren en Junioren ging de overwinning naar Elien Raemdonck en Fara Droeshout. Zij bleven dubbel foutloos in een tijd van 23.45 seconden. Steven Vermeir zagen we terug op de tweede en derde plaats. Met Qarrincha STB Z reed hij foutloos rond in 24.07 seconden. Dat leverde hun een twee plaats op. Met Iranja Van De Kapelhoef werd hij derde in een tijd van 25.75 seconden.

Anouk De Proft zegevierde in de 1.10m Schol/Jun tegen de klok met Hedurige. Zij kwamen foutloos door de finish in 50.63 seconden. Op de tweede plaats zagen we Ella Van Hoydonck en Hokita van het Eegdeken in 52.24 seconden. Esther Schelfhaut vervolledigde de top drie met Ugano. Ook zij bleven foutloos en dit in 52.99 seconden.

Rhune Leenknegt won de hoogste reeks van de pony's, de 1.20m, met Joly's Etoile. Zij bleven dubbel foutloos en in de barrage noteerden we een tijd van 28.25 seconden. Emma Hendryks werd tweede met Frankinos Toffee Boy. In de barrage wisten ook zij foutloos te blijven en dit in 37.65 seconden. Jordi Rombouts eindigde met Lackagh More Golden Boy op de derde plaats. Zij kregen in de barrage vier strafpunten aangerekend in een tijd van 29.47 seconden.

Ook in de 1.10m voor pony's was het Rhune Leenknegt die de proef op haar naam schreef met Joly's Etoile. Dit keer kwam ze foutloos door de finish in 25.48 seconden. Ze bleef zo voor Jules Van Hoydonck met Orchid's Cenda, die foutloos rondkwamen in 27.83 seconden. Malin Bollen en Happy Girl werden derde na een foutloze tweede fase in 27.98 seconden.

In de 1m Schol/Jun was het Noa Duyck die de proef op haar naam schreef met Adamo DH. In deze proef over twee fasen bleef ze mooi foutloos in 26.03 seconden. Bij de pony's ging de winst in de 1m proef naar Rania Dindane en Moonfighter Machiavelli. Zij kwamen na twee foutloze fasen door de chrono in 26.38 seconden. Kiara Robyn won in de 90cm voor pony's met haar pony Charly D'Aster. Zij bleven dubbel foutloos in 24.24 seconden.

Klik hier voor de resultaten.