Niels Bruynseels: “Aken is mijn volgende doel…”

March 12, 2018

Gisteren schreef België’s Niels Bruynseels geschiedenis met een overwinning in de eerste Rolex Grand Slam manche van ‘s Hertogenbosch. Na afloop kon een glunderende Bruynseels zijn geluk niet te baas.

“Het parcours was gewoon enorm goed gebouwd hier in ‘s Hertogenbosch. Omdat we met een 13 combinaties aan de start kwamen van de barrage had ik het voordel enkele andere duo’s eerst aan het werk te zien. Gancia is een snel paard, en dat was ons geluk. We hebben enkele risico’s genomen en die hebben uiteindelijk een positief effect gehad,” verklaart een dolgelukkige Bruynseels.

Aken is de volgende halte in de Rolex Grand Slam. Voor Bruynseels is het ‘parcours’ van deze springtour net begonnen. “Uiteraard hoop ik er te winnen. Ik pin de wedstrijd alvast op mijn agenda en wil er volledig voor gaan.”

Anky Van Grunsven is één van de drijvende krachten achter de Dutch Masters. “Het was een enorm fijne ervaring als eerste maal een onderdeel van de Rolex Grand Slam. We blikken nu al super tevreden terug op een geslaagde editie van het Indoor Brabant.”