WIN een gratis plaats voor Euregio Woutershof!

WIN een gratis plaats voor Euregio Woutershof!
Een regionale wedstrijd met een internationaal gevoel, dat is de definitie van een Euregio-wedstrijd. Traditioneel ontvangt het Woutershof in Kuringen, nabij Hasselt, de regionale en nationale springtop eind Juli voor zijn eigen meerdaagse regionale Euregio.

Twee perfecte zandpistes, uitgeruste paddocks, een droog en aangenaam stallencomplex en de nodige sfeer en gezelligheid zijn de ingrediënten van de succesvolle cocktail: "Euregio Woutershof".

Van 26 tot en met 30 juli zullen verschillende ruiters er strijden over verschillende hoogtes. Een populaire wedstrijd waar snel inschrijven de enige voorbode is!

WIN dankzij Equnews een GRATIS startplaats...

Opnieuw is Equnews de mediapartner van het evenement. En dat vieren we graag met het weggeven van een GRATIS startplaats voor deze Euregio wedstrijd.

Je moet je wel nog inschrijven via het equibel platform, maar na afloop wordt het inschrijfgeld van één paard teruggegeven.

Wat moet je doen?

Like & Share dit bericht op je sociale media! Zorg dat je instellingen duidelijk staan op publiek leesbaar. Want onze computer kiest er eentje uit op zondag 16 juli 2017 - 00.00 uur. De winnaar wordt begin volgende week bekend gemaakt.

 

Veel Succes! en tot op de Euregio Woutershof!