Vorige keer won Thibeau Behaegel nog een VIP sessie in Moorsele, nu is het tijd opnieuw iemand gelukkig te maken. Wij hebben er weer lang naar uitgekeken, maar binnenkort staat de Euregio Sentower Park opnieuw op de agenda. Dit jaar halen we de discobollen en de gekste outfits uit de kast om jullie een zo gezellig mogelijk weekend te bezorgen.

Euregio goes FOUT!

Tijdens het weekend van 31 oktober tem 4 november toveren we het mooie Sentower Park om naar een ware foute party! Naast de traditionele toppers in het programma, verrassen we jullie met tal van leuke randanimatie en spannende showproeven zoals de "The Sentower -Fout-fit- Contest" We kunnen hierover nog niet alles verklappen dus hou onze website goed in de gaten voor meer nieuws! Nieuw dit jaar: er zullen extra proeven toegevoegd worden voor pony's 80cm en voor paarden 90cm Beleef de Euregio als VIP  Om deze editie volledig naar je zin te laten lopen en de sfeer perfect te kunnen opsnuiven geven we een sessie weg op de EQUNEWS VIP tafel! En opnieuw is het een kleine moeite om deze te winnen. Wat moet je doen?
  1. Zorg zeker dat je de Equnews.be Facebook pagina liked alsook deze van het Sentower Park. (Bezoek ook steeds onze Instagram Page ;) )
  2. Deel dit bericht op je Instagram story of Facebook profiel (tag daarbij @equnews (Instagram) of @equnews.be (Facebook)). Zorg zeker dat de post publiek zichtbaar is, zo vinden we je ook terug.
  3. Afwachten en nadien ook hopelijk lekker smullen!
Zaterdag 27.10.2018 wordt de winnaar bekend gemaakt