BWP op nummer 1 in nieuwe WBFSH ranking

BWP op nummer 1 in nieuwe WBFSH ranking
BWP scoort super in de nieuwe rankings van de WBFSH. Ze komen er als beste springpaardenstamboek uit en dit dankzij onder andere Halifax vh Kluizebos, waarmee Lorenzo De Luca al jaren topresultaten boekt, die in die voorlopige rankings als tweede beste paard ter wereld naar voren komt.

Bovendien is BWP met 18 paarden het best vertegenwoordigde stamboek in de top 100 van de rankings, geen enkel ander stamboek doet dat het BWP na!

Andere topscorers voor het BWP zijn Garcia de Muze (v. Malito De Reve) op een achtste plaats en Eldorado Van Het Vijverhof (v. Thunder Van De Zuuthoeve) die vijfde staat. Nabab De Reve heeft ook twee BWP-nakomelingen flink wat punten bijeen springen met Ensor De Litrange LXII op plaats 26 en Equador Van 'T Roosakker op plaats 31. Verder staat Equite Van T Zorgvliert op een 28ste plaats als topgenoteerde BWP'er.

Het KWPN staat vlak achter het BWP in de ranking met top paarden als Arrayan (V. Baloubet Du Rouet), Arris CMS (v. BMC Nassau), With Wings (v. Larino), Creedance (v. Lord Z) waarmee Kent Farrington de LGCT in Miami won en natuurlijk VDL Groep Zidane N.O.P. van Nederlandse topruiter Leopold van Asten. Op de derde plaats in de ranking staat het Holsteiner Verband

Ook in dressuur haalt BWP een mooie score. We schuiven op van plaats tien naar plaats zeven. De best scorende BWP’er in die ranking is Foco Loco W op een 24ste plaats.

Klik hier voor de volledige rankings