Zilver voor Coline De Coninck in Monaco

Zilver voor Coline De Coninck in Monaco

Als één van de laatste combinaties aan start sprong Coline De Coninck met Johnny B Goode vh Harteveld (Mr. Blue) naar het zilver tijdens de CSI2* 1.15m proef in het mondaine Monaco. In de eerste internationale proef van dit prachtige concours neemt ze zo als eerste Belg een medaille mee naar huis. 

Het goud ging in deze proef naar de Britse Isabella Beecroft-Luckett op de rug van de 14-jarige KWPN merrie Dahar (Quasimodo van de Molendreef). In een scherpe tijd van 28.50 sec dook ze als één van de laatste combinaties aan start vlot onder de 30 seconden, waarmee ze Coline De Coninck meteen van haar net veroverde eerste plaats stootte. De Coninck was zo in het zadel van Johnny B Goode vh Harteveld (Mr. Blue) goed voor een schitterende zilveren plak. Op drie volgde Clotilde Rouze, die met Cyrrus des Chaines (Ensor van de Heffinck) nipt 5 honderdsten trager finishte. 

Lauren van Berkel plaatste zich met Chance de la Loge (Vivaldi du Seigneur) op een vierde plaats, voor Madison Seedhouse op Chico de Llamosas (Lord Z).

Uitslag