Zangersheide merrie Cordelia GP Z op kop in 1.45m MLSJ La Quinta

Zangersheide merrie Cordelia GP Z op kop in 1.45m MLSJ La Quinta

De Zangersheide merrie Cordelia GP Z (v. Cero I) sprong onder Tanimara Maria Macari Carrillo naar de winst in de 1.45m proef op MLSJ La Quinta. 

De tienjarige schimmelmerrie, in beheer van Tal Milstein Stables, bewees opnieuw waarom de Belgische fokkerij goed aangeschreven staat. Onder de 23-jarige Mexicaanse amazone kwamen ze als eerste aan de start van deze rubriek. Op een zonovergoten parcours blonk het duo uit en doorstond moeiteloos het parcours. Sterker zelfs, ze legden de lat meteen hoog voor de aankomende combinaties. Té hoog, zo bleek want niemand kon hen nog van de eerste plaats af rijden. Zo voegde de Zangersheide merrie een aardig duitje toe in de zak van haar eigenaars en won $37,300 of een slordige €35.440. 

Nog Zangersheide-power vinden we binnen de top vijftien met een nakomeling uit Toulon. Toulayna sprong onder Kent Ferrington naar een twaalfde plaats. Iets hoger in de top tien kwam BWP nog op zes met Ervnn Ballard op de negenjarige ruin uit I'm Special de Muze, Nikias Ligie V.V.

Alle resultaten

Foto ©: Facebook Tal Milstein Stables