Yves Vanderhasselt laat de Brabançonne weerklinken in Knokke

Yves Vanderhasselt laat de Brabançonne weerklinken in Knokke

In Knokke werd de dag zonet afgesloten met een 1m35 rubriek waarin er in twee fases gesprongen werd. De overwinning ging naar België: Yves Vanderhasselt slaagde er met Lelielounka Stw (v. Emerald) in om een foutloze eerste ronde te springen. Het duo liet het hout onaangeroerd en finishte in 30,81 seconden. 

Charlotte Bettendorf volgde met Murakami Gp Z (v. Mylord Carthago) op de tweede plaats. Ook voor hen was er een foutloze ronde in 31,41 seconden. Leonie Peeters en Quaresmas de Marchesana (v. Conte della Caccia) vervolledigden het podium na een foutloze ronde in 31,41 seconden. 

Voor Benny Naessens (Chagalle Z) en Arthur le Vot (v. Casall) was er een vierde en vijfde plaats. 

Andere Belgische top tien klasseringen kwamen van Benny Naessens (Nacco Blue Dnl) (v. Chacco-Blue) en Axel Vandoorne (Novelle vh Eegdeken)

In het 1m25 was de overwinning voor Mathieu Guery. Hij reed Nistria d'O (v. Falco) foutloos rond in 27,66 seconden. Madée Schuttenbeld en Piccolo R (v. Cantauer Z) eindigden op de tweede plaats. Zij konden een foutloze ronde springen in 27,86 seconden. Marion Costa en Zizo Z (v. Zip Kwpn) vervolledigden het podium. 

Dimme D'Haese (No Blesse van't Roosakker), Koen de Waele (Deejay Kdw Z) en Pascale Tranker (Grande Dame van't Heike) konden zich ook in de top tien klasseren. 

Klik hier voor de resultaten