Volop podiumplaatsen voor Bart Anthonissen en prijzen voor Mike Van Belle in Valencia

Volop podiumplaatsen voor Bart Anthonissen en prijzen voor Mike Van Belle in Valencia

In het Spaanse Valencia op de CES Valencia Tour hebben vooral Bart Anthonissen en Mike Van Belle in de ochtendproeven rijkelijk gescoord. Anthonissen greep maar liefst drie plaatsen in de top vijf.

CSIYH 5 yo & 6 yo

Hier werd Bart Anthonissen tweede met Orange Juice Castanoo, een zoon van Apple Juice. Ze finishten anderhalve seconde later dan winnaar Azam Tolibbaev met Contendro. Tania Moody en Nosa JW (Zazu) grepen de derde plaats. Met Dreamcatcher Z (Diamant de Semilly) greep Anthonissen ook nog de vierde plaats. 

CSIYH 7 yo

Bij de zevenjarigen reed Bart Anthonissen Mr Blue C (Mr Blue) naar de bronzen positie. Mariano Martinez Bastida won met de Tygo-dochter Hybalia Georgia Tame en Cordouan Fontanel werden tweede. Radovan Sillo en Stephen Mercer vervolledigden de top vijf. 

CSI* 1,30m

Ook Mike Van Belle deed goede zaken. In deze rubriek werd hij negende met de zesjarige Zarco Di Arezzo Z (Zandor Z) in 70,98 seconden. Mariano Martinez Bastida won ook hier, deze keer met Bentley (Quasimodo Z). Ze versloegen Romain Dreyfus met Camelia Sauvage (Scareface de Mars) in 63,46 seconden. Lou Favede en Tahitia de Favard (Limbo) werden derde. 

CSI2* 1,30m

Hiier kon Mike Van Belle de tweede plaats grijpen. Dat deed hij met Frauke van 't Hagenhof Z (Figo de Muze) in 30,25 seconden. Thuisamazone Laura Roquet Puignero was een fractie van een seconde sneller en won met King Richard Z (Royal Vinckenburgh). Tania Moody werd derde met Adrem (Quasimodo Z). 

Klik hier voor alle resultaten.