Virginie Caulier blijft op koers op WK zesjarige eventing paarden

Virginie Caulier blijft op koers op WK zesjarige eventing paarden

In het Franse Lion d'Angers neemt de Noorse Yasmin Nathalie Sanderson de leiding in het klassement van de zesjarigen. Op het Wereldkampioenschap doet Virginie Caulier nog steeds goede zaken na een foutloze cross.

Samen met Inchello DHI (Chello III VDL) staat Yasmin Nathalie Sanderson op kop van het klassement. Het paar houdt zo vast aan de leiderspositie en blijft Sophie Leube met  Sweetwaters Ziethen (Abendantz) voor. Het Duitse duo is met 0,3 strafpunten verschil goed voor een voorlopige tweede plaats. Ook  Piggy French en  Cooley Lancer (Coeur  de Noblesse M) houden de strafpunten onder de 27. 

In de voorlopige ranking doet Virginie Caulier goede zaken a de cross. Samen met Hobama de la Baille Rouge (Grafenstolz) stijgt Caulier naar de elfde plek. Ook Karin Donckers en Nerium (Esteba Xx) hielden het foutloos in de cross en "lopen" zo vooruit naar de dertiende plek. Lara de Liedekerke-Meier wist het niet foutloos te houden in de cross. Samen met Hooney d'Arville (Vigo d'Arsouilles) zakt de Belgische zo zeven plaatsen terug naar plek 14.

Scorebord