Vincent Lambrecht zorgt voor Belgische winst in Lier

Vincent Lambrecht zorgt voor Belgische winst in Lier

De Belgische springruiters laten van zich horen in Lier. Op de vernieuwde bodem van het Azelhof sprong Vincent Lambrecht zojuist naar de winst met de 12-jarige Just Energie (Nabab de Reve) in de 1.35m CSI2* rubriek. "Het was een degelijk 1.35m proef," reageert de Belg na afloop. "Voor Just Energie terug haar tweede concours."

"Ik had niet het plan om voor de winst te gaan, maar de merrie is rap van haar eigen. Als ze dan het hout in de lepels laat sta je meestal vooraan." gaat de West-Vlaming verder. "De vernieuwde bodem is echt een plus. Voelt goed aan, ik kijk alvast uit naar de volgende dagen."

Lambrecht en de dochter van Nabab de Rêve hielden als enige de chrono foutloos onder de 32 seconden. Het duo werd opgevolgd door twee Belgen. Aurelia Guisson sprong met Berlini From Second Life Z naar de tweede plaats voor Jeroen De Winter met zijn vertrouwde Gretel S.

Net buiten het podium strandde Emanuele Gaudiano met Chacclait op de vierde plaats. België's, Chloe Vranken volgde op de vijfde plek met de SF-merrie, Tahis Du Masure.

Jill Van Wesel beste Belg in de éénster...

In de CSI1* rubriek stonden de hindernissen 1.30m hoog. Jill van Wesel strandde als beste Belgische net buiten het podium. Van Wesel hield het foutloos met Nic Nac van het Bremenhof. Proefwinst kwam op naam van de Jordaanse springruiter, Hamza Mahmoud Al Kiswani met Happyness. Francisco Rocha volgde met Lorde Do Belmonte voor Timothée Dhenin met Arthur d'Albin CH.

Alle resultaten