Verschelden en Boelens winnen nevenrubrieken in Maldegem

Verschelden en Boelens winnen nevenrubrieken in Maldegem

Naast het amazonekampioenschap werden er afgelopen weekend in Maldegem nog verschillende nevenrubriek gesprongen. Eentje daarvan was het 1m10 dat op zondag op het programma stond. Leonard Boelens en Clarent van de Mispelaere (v. Clarimo ASK) wonnen. Zij waren de duidelijke winnaars met een foutloze ronde in een chrono van 27,83 seconden. 

Estee Bomere en Caelum Ter Wilgen (v. Quick Star) eindigden op de tweede plaats. Zij konden de nul behouden en finishten in 31,69 seconden. Lise Desomviele en Mademoiselle du Zoute (v. Elvis Ter Putte) vervolledigden het podium. Zij sprongen eveneens een foutloze ronde en klokten af in 41,73 seconden.

Glenn Praet (H-red Ice P&A) en Wilfried Peeters (I'm a Legend) vervolledigden de top vijf.

1m10 vrijdag

Op vrijdag ging de overwinning in het 1m10 naar Femke Verschelden. Zij sprong een foutloze ronde in het zadel van Silhouette v't Oud Molenhof Z en klokte af in 31,03 seconden. Vincent De Vlieger en Flying Picasso eindigden op de tweede plaats. Zij konden de nul behouden en klokten af in 31,10 seconden. Femke De Graaf en Oilily van't Hellewater vervolledigden het podium na een foutloze ronde in 33,10 seconden. 

Laurens Bogaert (Don Juventus van de Reynaert) en Femke De Graaf (Davinci HC Z) namen respectievelijk de vierde en de vijfde plaats voor hun rekening.

Klik hier voor de resultaten