Vanhollebeke, Devloo en Lemahieu winnen bij Ruitershof Cavallo

Vanhollebeke, Devloo en Lemahieu winnen bij Ruitershof Cavallo

Ruitershof Cavallo was afgelopen weekend de gastheer van een regionale wedstrijd van de WVUR. Jonas Vanhollebeke reed zich in de kijker in het 1m15. Deze rubriek werd rechtstreeks tegen de klok verreden en Vanhollebeke reed Kyara vd Heksehoeve Stal Dhc (v. Ohio van de Padenborre) foutloos naar de finish in 62,86 seconden. 

Hiermee bleef hij Lauren Beccaert voor die met Luna van Schore (v. Darco) de tweede plaats voor haar rekening nam. Zij kon eveneens de nul behouden en finishten in 63,38 seconden. Thibo Deketelaere en Kalypso eindigden op de derde plaats na een foutloze ronde in 65,31 seconden. 

Angelique Servaege (Jessie Van Maarle) en Lize Lammens (K-Evita Van Stal Verjoy) vervolledigden de top vijf.

1m05

In het 1m05 ging de overwinning naar Julie Devloo. Zij sprong een foutloze tweede fase in het zadel van Calise en klokte af in 28,53 seconden. Thibo Deketelaere en Ines namen de tweede plaats voor hun rekening. Bert Margaux en Mila volgden op drie.

1m00

Lise Lemahieu schreef het 1m00 op haar naam in het zadel van Creda Z. Ze reden een foutloze ronde in een tijd van 31,74 seconden. Hiermee bleven ze Joyce Jonckheere voor die met Ikithano de Roulard op de tweede plaats eindigden. Wim Degrande en Avastar Z namen de derde plaats mee naar huis.

Klik hier voor de resultaten