Van Es voegt twee overwinningen aan palmares toe tijdens Silver League Dilbeek

Van Es voegt twee overwinningen aan palmares toe tijdens Silver League Dilbeek

Afgelopen weekend stond er een Dilbeek een Silver League op het programma. Cedric Broekaert reed naar de overwinning in de Grand Prix maar uiteraard waren er ook nog andere winnaars. 

Het 1m15 op zaterdag werd gewonnen door Thibo Deketelaere. Hij reed Ines (v. Nonstop) foutloos rond in 31,31 seconden. Hij bleef hiermee Sven Vander Meerssche voor die met Colina (v. Hinault) op de tweede plaats eindigde. Het duo liet het hout onaangeroerd en klokte af in 31,49 seconden. Danny van Es en Noor C (v. Bisquet Balou vd Mispelaere) eindigden op de derde plaats na een foutloze ronde in 31,70 seconden. 

Jonas Meersman (Glinster van de Bloemenhoeve) en Marthe-Louize Dieu (Flying Lotus Z) eindigden op plaatsen vier en vijf. 

Op zaterdag was Danny van Es de snelste in het 1m25. Hij rekende op Hamilton (v. Contact vd Heffinck) om in 30,03 seconden een foutloze ronde te springen. Niki Geenens en Helios vdd Spelonckhoeve (v. Dulf vd Bisschop) namen de tweede plaats mee naar huis. Zij konden eveneens de nul behouden en finishten in 32,15 seconden. Ze nam daarnaast ook de derde plaats voor haar rekening. Dit keer rekende ze op Geena Lisa (v. Lord Z) om in 33,30 seconden een foutloze ronde te springen. 

Danny van Es (Noor C) en Jeroen Verschueren (Salomon vd Hunters Z) vervolledigden de top vijf. 

Zaterdag 

In het 1m20 op zaterdag reed Danny van Es opnieuw naar de overwinning. Dit keer zadelde hij Cantchelaro (v. Chagall van de Burggrave) om in 28,50 seconden een foutloze ronde te springen. Dylan Van De Rijck en Linternel (v. Nabab de Reve) eindigden op de tweede plaats. Zij konden een foutloze ronde springen in 30,83 seconden. Danny van Es volgde met Zico V op de derde plaats. Voor hen was er een foutloze ronde in 31,18 seconden. 

Anjolie Vanhecke (Melodie du Centaure) en Toon Maes (Feetje de Biogrico) eindigden op plaatsen vier en vijf.

Tibo Hendrickx schreef tot slot het 1m30 op zijn naam. Hij reed Armani des Maraichers (v. Kashmir van Schuttershof) foutloos rond in 62,57 seconden. Steven Vermeir en Jazz van't Kamerveld (v. Toulon) namen de tweede plaats mee naar huis na een foutloze ronde in 64,04 seconden. Joy Demuynck en Joy's Dreamgirl Leeuwerikenhof (v. Kashmir van Schuttershof) eindigden op de derde plaats. 

Voor Joy Demuynck (Kaffee au lait Leeuwerikenhof Z) en Geoffrey Cobbaut (Bam's Girl Z) was er een vierde en vijfde plek.

Klik hier voor alle resultaten