Valentine de Vloo zilver en Melanie Gelin top vijf plaats in Sentower Park

Valentine de Vloo zilver en Melanie Gelin top vijf plaats in Sentower Park

In het Sentower Park wordt er deze week weer druk gesprongen op internationaal niveau. Vandaag wisten de Belgen mooie klasseringen te verzamelen én zelfs op het podium te springen in de eerste twee rubrieken die het startschot geven van een weekend vol springsport in Opglabeek. In de CSI1* rubriek kon Valentine de Vloo over een hoogte van 1.15m het zilver mee naar huis nemen. In het zadel van de merrie Dolly de Roqueline (v. Vagabond de La Pomme) reed het duo in 26,59 seconden over de finish in de tweede fase. 

Winst was er voor Calvin Böckmann en Crunchip M (v. Cassini Boy Junior). Zij noteerden een zeer snelle tijd van 24,97 seconden, goed voor een eerste plaats. Praveen Nair Mathavan en Quaprera Della Caccia (v. Quaprice Bois Margot) namen de derde plaats voor hun rekening. Zij reden over de finish in 27,76 seconden. 

Ella Dickinson (Pewit Quatorze) nam de vierde plaats voor haar rekening. Mila Everse (New-Livia Van 'T Roth) reed naar een vijfde plaats. 

Andere Belgische klasseringen waren er voor Giel Vangeebergen (Melo-Cake van de Koekoek), Virginie Thonon (Vamos de La Pomme d'Or) en Steve Lefevere (Elivia Van 'T Hulgenrode Z). 

Klik hier voor de resultaten. 

In de CSIYH1* rubriek voor vijfjarige paarden reed de Belgische Melanie Gelin (Qatar B) naar een vijfde plaats. Winst was er voor Faye Sutton en Billy Hepburn (v. Chacoon Blue) die in 62,71 seconden over de finish reden. Francesca Maggiore en Galatica (v. Nervoso) namen de tweede plaats voor hun rekening met een tijd van 63,47 seconden. Mateusz Tyszko en Corazzi (v. Grand Slam) vervolledigden het podium met een tijd van 65,16 seconden. 

Noëlle van der Velde (Le Chic O) zorgde voor een vierde plaats. 

Melanie Gelin (Kalamoun Hero Z) en Pascale Haep (Quesera de Muze) zorgden voor andere Belgische klasseringen. 

Klik hier voor de resultaten.