Thuiswinst voor Kendra Claricia Brinkop in 7-jarigen Knokke

Thuiswinst voor Kendra Claricia Brinkop in 7-jarigen Knokke

Tijdens de 7-jarigen proef in Knokke mocht Stephex amazone Kendra Claricia Brinkop een home win noteren met I'm Fancy Vdm Z (I'm Special de Muze). Dimme D'Haese werd derde in het zadel van Perte Totale des Res Nova (Comme il Faut).

Een rustige dag op de terreinen van Knokke Hippique. Met een fris zeewindje in de haren reed Kendra Claricia Brinkop naar de winst in de 7-jarigen proef, verreden over een hoogte van 1.35m. Op twee volgde Bertram Allen met Karlsson (Carrera VDL). Dimme D'Haese sprong met Perte Totale de Res Nova, een Comme il Faut hengst gefokt door Dries Jacobs naar een verdienstelijke derde plek.

De vierde plaats was voor de Nederlander Pieter Jan de Visser met For2day Z (For Pleasure), voor Ines van den Bosch en Paris van de Berghoeve (Quickly de Kreisker).

Ook in de proef voor 6-jarigen podiumplaatsen voor de Belgen

In de CSIYH 6Y, met een parcours gebouwd op een hoogte van 1.25m, was de winst voor Shoorendran Nageswaran. De Maleisier, duidelijk in topvorm, bleef met Cassido 6 nipt voor onze landgenoot Valentijn de Bock met Qannando B&V (Kannan). Het podium werd vervolledigd door Anthony Wellens en Quinao V/D Potaarde (Prince van de Wolfsakker).

In de top vijf enkele bekende gezichten, want ook hier scoorden Kendra Claricia Brinkop en Pieter Jan de Visser. Claricia Brinkop klasseerde zich met Oak Grove's Heartthrob (Heartbreaker) op vier, gevolgd door de Visser met Oilily Z (Ogano Sitte) op vijf.

Alle resultaten