Thoelen, Clabots, Bruyninckx en Van Mechelen winnen in het Gravenhof

Thoelen, Clabots, Bruyninckx en Van Mechelen winnen in het Gravenhof

In het Gravenhof werd zit weekend een regionale wedstrijd van de kempische regionale gesprongen. Op vrijdag was het hoofdnummer een 1m20 rubriek. De winst ging naar Liesel van Mechelen. Zij reed Cirus de Virton foutloos naar de finish en finishte in 30,41 seconden. Hiermee was ze exact een seconde sneller dan Antoni Draga die met Balouzino op de tweede plaats eindigde. Joris Geenen en Navaro vervolledigden de top drie.

Voor Gauthier Mercenier (Pin Up) en Sacha Beghuin (Olympic van het Merrethof) was er een vierde en vijfde plaats.

1m15

In het 1m15 ging de winst naar Daisy Bruyninckx. Zij rekende op Catona 3 DE Bo Z om in 29,83 seconden een foutloze ronde te sprongen. Tony Gerits nam met Chanelle van het Guldenhof de tweede plaats voor zijn rekening. Het duo sprong een foutloze ronde en klokte af in 29,97 seconden. Manon Poussart en Amalfi vervolledigden de top drie.

Liesl Mertens (Andiamo's Angel van het Legitahof Z) en Guy Bruyninckx (Primo vh Wilderhof) eindigden op plaatsen vier en vijf.

Manche Cavalor Cup

In de manche voor de Cavalor Cup op zaterdag reed Henk Clabots naar de overwinning. Hij rekende op Conchita Z om in 28,39 seconden een foutloze ronde te springen. Jonas Gondelaers en Nadence van't Gelutt volgden op de tweede plaats. Zij konden de nul behouden en finishten in 29,66 seconden. Joris Geenen en Nele van Asborne Z vervolledigden het podium.

Voor Renee Vanstraelen (All Sugar SKB) en Liesl Mertens (Nashville vh Legitahof Z) was er een vierde en vijfde plaats.

1m15 zondag

Op zondag ging de winst in het 1m15 naar Lindsay Thoelen. Zij sprong een foutloze ronde in het zadel van Centurico vh Legitahof Z en finishte in 31,44 seconden. Mirthe Ons en Hamlet E namen de tweede plaats voor hun rekening. Zij hielden het hout onaangeroerd en finishte in 33,33 seconden. Senne Poosen en Air Blue Z vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 33,72 seconden. 

Kyara Geyskens (Carla vh Kapelhof Z) en Giel Vangeebergen (Gazelle) vervolledigden de top vijf.

Klik hier voor alle resultaten