Strauven en Siau schrijven kwalificaties JIM Masters op hun naam

Strauven en Siau schrijven kwalificaties JIM Masters op hun naam

In het Woutershof werden afgelopen weekend de selecties voor de JIM Masters van Mechelen voor pony's verreden. De hoofdrubriek op zaterdag was een 1m00 rubriek die in twee fases verreden werd. 

De winst ging naar Zoé Siau. Zij rekende op Kantje's Elin 20092402 om in 29,66 seconden naar de finish te rijden. Laure Tijskens nam met Ella de L'Huitrelle de tweede plaats voor haar rekening. Zij konden eveneens de nul behouden en finishten in 31,03 seconden. Charlotte Verlinden en Jana de Berlott (v. Nortan de la Boverie) volgden op de derde plaats. Zij konden de nul behouden en finishten in 31,11 seconden. 

Chloé Hoste (Kodjo van Orchid's) en Laura van Herck (Kantje's Helvina) eindigden op plaatsen vier en vijf.

90 cm 

In de 90 cm rubriek ging de winst naar Julie Strauven. Zij kon met Cara DJ (v. Kantje's Armando) de nul behouden en finishte in 25,15 seconden. Daarnaast nam ze ook de tweede plaats mee naar huis. Met Jabelle Mca (v. Kantje's Armando) onder het zadel, sprong ze een foutloze ronde in 25,32 seconden. Marthe Boon en Magical Feeling van Stal "D" Hoe (v. Kanshebber) vervolledigden het podium na een foutloze ronde in 25,54 seconden. 

Hanne Meyvis (Rhanwid Oups) en Charlotte Deronne (Ramino) vervolledigden de top vijf.

Klik hier voor de resultaten