Stijlkampioenen LRV gekroond

Stijlkampioenen LRV gekroond

Gisteren was het aan de paarden om het nationaal LRV kampioenschap te springen, vandaag zakten de ponyruiters af naar de legendarische springpistes van Lummen om hun nationaal kampioenschap te springen.

Stijl Klasse B (S)

De titel in deze klasse ging naar Nikias Vanderhasselt. Hij reed Lilly naar een totaal van 85.00 punten. Hiermee bleef hij Jana Vissers voor die met Toontje op de tweede plaats eindigde. Zij kregen 84.00 punten achter hun naam. De derde plaats was voor Nena Peeters. Zij reed Babe naar een totaal van 82.00 punten.

Voor Line Dens (Tristan) en Linn Geysen (Dusty) was er een vierde en vijfde plaats.

Stijl Klasse B (A)

In deze klasse mocht Free Munters zich de winnares noemen. Zij kreeg een totaal van 86.00 met Krakker vd D Hoeve. Louis Buts en Shine's Spirit volgden op de tweede plaats. Lotte De Wannemaeker en Gizmo vervolledigden het podium. Ze deelde die derde plaats met Giel Kelchtermans (Sintels Kimberley) en Lune Sanders (Casandra)

Stijl Klasse B (B)

Luna Peeters schreef de overwinning op haar naam. Zij sprokkelde met Destiny een totaal van 81.00 punten. Linde Mercken (Cilaarshoek's Apart) en Amelie van de Putte (Obelix) deelden de tweede plaats. 

Voor Elise Delaure (Bambi) en Seppe Loos (Roeventerpeelhoeve Ricco) was er een gedeelde vierde plaats.

Stijl Klasse L (B)

Flore Geerits reed Kaatje naar een totaal van 80.00 punten wat haar de overwinning opleverde. Lars van Rossem (Limithe) eindigde op de tweede plaats. Voor Pieter-Jan Anthonissen (Sissi Optima), Charlotte Bleux (Snow) en Chloe Hoste (Fioco) was er een gedeelde derde plaats.

Stijl Klasse B (B)

Hier ging de overwinning naar Janne Mercken en Arrox Emelwerth De la Loena. Zij kregen 85.00 punten achter hun naam. Laura-Marie Bleyen en Indra d'Insegotte volgden op plaats twee. Alicia Vackier en Ghana reden naar het brons met een totaal van 79.00 seconden.

Charlotte van Gysel (Fabelous van de Kruishoeve) en Floor de Witte (Pacienda Drum vh Juxschot) vervolledigden de top vijf.

Stijl Klasse L (C)

Hier mag Jitske de Hertogh zich een jaar lang de nationale kampioene noemen. Ze reed Tesla van het Klavertje naar een totaal van 84,00 punten. Ze moet haar kampioenstitel delen met Yelena Maertens die met Skywalker van het Klavertje dezelfde score achter haar naam kreeg. Thibeau De Waele en Boy vervolledigden het podium.

Rik Van Steen (You Can Do It) en Yara Cleeren Bohemian Rhapsody) vervolledigden de top vijf. 

Stijl Klasse M (C)

Hier was Laure Tijskens de beste. Ze reed Welco van het Farashof naar een totaal van 83.00 punten. Xander Lamberts en Miss Possible reden naar het zilver. Voor Fien Jans en Angel was er een derde plaats met een totaal van 73.00. Ze deelden die derde plaats met Jules Vermeir en Limoges Ter Dolen. 

Marthe-Louize Dieu en Waaie Q Etoya volgden op vijf.

Stijl Klasse B (C)

In deze klasse reed Janne Merken naar de overwinning. Zij kreeg met Arrow Emelwerth de la Loena een totaal van 85.00 punten achter haar naam. Marie-Laure Bleyen en Indra d'Insegotte volgden op twee. Alicia Valckier en Ghana reden naar de bronzen medaille.

Charlotte van Gysel (Fabelous van de Kruishoeve) en Floor de Witte (Pacienda Drum vh Juxschot) vervolledigden de top vijf.

Stijl Klasse B (C)

Giel Kerkhofs reed Fancy naar de overwinning met een totaal van 91.00 punten. Arne Buschman en Bovenheigraaf's Carlo volgden op twee met een totaal van 90.00 punten. Jasper van Looveren en Iris vervolledigden het podium.

Voor Maline van Tulder (Kamiro K) en Lore Sips (Hermes van't Klinkhof) was er een vierde en een vijfde plaats.

Stijl Klasse L (D)

Frederique van de Vijver domineerde deze rubriek. Met Regina-Drum van het Joxschot was er de overwinning, met Ramiro van het Overlede Goed een zilveren medaille. Elise Ceyssens (Afelio van de Kerkenbulck), Lars de Roos (Juul) en Kenzo Goedons (Top Magic van de Groenheuvel) deelden de derde plaats.

Stijl Klasse M (D)

Julie van Hollebeke was de winnares met Gigolo. Zij reden naar een totaal van 81.00 punten. Lore Loenders en Luna volgden op de tweede plaats. Voor Kaat Lefever (Kozak van Orchids), Marie Van Dijck (Oblesse) en Kobe van Raemdonck (Queen D van het Prinsenhof's) was er een derde plaats.

Klik hier voor alle resultaten