Steven Vermeir laat alle concurrentie achter zich in Lier

Steven Vermeir laat alle concurrentie achter zich in Lier

In Lier werd zonet een 1m35 rubriek van de CSI3* competitie gesprongen en Steven Vermeir is erin geslaagd om alle concurrentie achter zich te laten. Hij was met Jazz van't Kamerveld (v. Toulon) onder het zadel de snelste in deze rubriek die rechtstreeks tegen de klok gereden werd. Het duo hiel de nul op het scorebord en finishte in 71,23 seconden. 

Lorenzo Barzaghi en Suerte de Marchesana (v. Stalypso) volgden op de tweede plaats. Zij konden de nul behouden en finishten in 72,04 seconden. Voor de Nederlander Leopold van Asten was er een derde plaats. Hij sprong een foutloze ronde in het zadel van VDL Groep Urane de Talma (v. Argentinus) en klokte af in 74,04 seconden. 

Wesley Newlands (Vandomme Palordet) en Frederic Vernaet (Beijing Z) eindigden respectievelijk op de vierde en de vijfde plaats.

Klik hier voor de resultaten

1m45 CSI3*

In het 1m45 reed de Duitse Richard Vogel naar de overwinning. Hij was de snelste in deze rubriek die rechtstreeks tegen de tijd gereden werd. De Duitser rekende op Floyo Vdl (v. Baltic VDL) om in 59,46 seconden een foutloze ronde te springen. Piergiorgio Bucci en Cochello (v. Casall) eindigden op de tweede plaats. Zij konden eveneens de nul behouden en finishten in 60,17 seconden. Bart Clarys was de beste Belg op de derde plaats. Hij reed Geste van De Vihta (v. Zirocco Blue VDL) foutloos naar de finish in 60,52 seconden. 

Gerben Morsink (Navarone Z) en Jay Halim (Aragon Z) eindigden respectievelijk op de vierde en de vijfde plaats. 

Voor Jeroen Appelen (Grappeloup van het Reenhof) en Frederic Vernaet (Born To Win Ap Z) was er een zesde en zevende plaats.

Klik hier voor de resultaten