Winst voor Danny Van Es en Ellen De Swert in Lier

Winst voor Danny Van Es en Ellen De Swert in Lier
Op de eerste dag van de Silver League op het Azelhof in Lier werden 3 rubrieken afgewerkt.  De 1.20m-rubriek werd gewonnen door Danny Van Es met Zico, gevolgd door Ellen De Swert met Cantchelaro. Van Es sleepte ook nog de derde plaats in de wacht met Go For It Ninohorse. De top vijf werd verder aangevuld door Guy Beyers met Malongo de Regor en Ben Thiry met Cadis Z.

In de 1.30m proef verbeterde Ellen De Swert haar eerdere prestatie en liet ze de overwinning optekenen met diezelfde Cantchelaro. Ze liet Bernardo Alves met Karamba en Bart Damen met Full Moon Ter Linden Z achter zich. Marjan De Wachter werd vierde met May Day van 't Meulenhof en de vijfde plaats was opnieuw voor Ben Thiry met Elila Terdoorn Z.

Ook het eerste deel van de rubriek voor vierjarigen werd vandaag afgewerkt. 201 combinaties verschenen al aan de start, waarvan er 106 foutloos bleven. Nog eens vijf combinaties maakten geen springfouten maar lieten een strafpunt voor tijdsoverschrijding noteren. In het tweede deel van deze proef komen er nogmaals 107 ruiters aan de start.

Bekijk hier alle resultaten.