William Schuppen en Cameron Liefsoens on top bij Sint Joris Alken

William Schuppen en Cameron Liefsoens on top bij Sint Joris Alken
In Diepenbeek ontving de het team van Sint Joris Alken afgelopen weekend de regionale ruiters. In de 1.20m hoofdrubriek sprong William Schuppen naar de overwinning met zijn Loverboy. Over beide omlopen wisten vier duo's het hout in de lepels te houden. Schuppen snelde daarbij naar de overwinning in 36,45 seconden.

In het zadel van de achtjarige ruin bleef Schuppen ruim zeven seconden voor op Daan Vanhemel met Cara Z (Clarissimo Z). Het podium werd afgewerkt door Jan Motmans met onder het zadel Tia Maria Z (Taloubet Z).

Het paar werd opgevolgd door Camille Boffin met Bless Z. De snelste chrono kwam op naam van Wesley Carmans. Met één springfout werkte Carmans de top vijf af met onder het zadel Calvados.

Cameron Liefsoens regeert bij de zesjarigen

Ook de jonge paarden kwamen aan de start. Samen met Elnica Cl Z (Elvis ter Putte ) snelde Cameron Liefsoens met eigen fokproduct naar de overwinning in 37,36 seconden. Met net geen twee seconden verschil volgde Liam Liefsoens met onder het zadel Echo van Spalbeek (Elvis Ter Putte ). Senne Poosen loodste zijn Navaro foutloos naar de derde plek.

Alle resultaten