Willem Verbraekel is de beste in Aalter

Willem Verbraekel is de beste in Aalter


Willem Verbraekel heeft op de HROV wedstrijd in Aalter de Grote Prijs (1m25) gewonnen. Ondanks de hevige regen en waterige piste reed de Oost-Vlaming mooi naar de overwinning. Met I Love You Ter Putte was hij in een barrage met 12 combinaties de snelste. Vorig jaar werd het duo nog Nationaal LRV kampioen in de klasse Midden.

Helena Embo en Godiva Lady namen de 2e plaats voor hun rekening. Op de 3e plaats zagen we Bram Van Hulle met Czarina Van Ten Biesen Z. Enkel deze top drie finishte foutloos in de tweede omloop.

Tom Sneppe (Giljan van de Legeweg) en Bart Clarys (Helena vh Blondveld) vervolledigden de top 5. Sneppe en Clarys waren sneller dan Verbraekel maar zij kregen een fout in de barrage.

Vincent Lambrecht won met Honoust Lady de 1m20 reeks. Hij bleef Charlotte Vanneste (Bingo De Laubry) en Tom Sneppe (Iona van de Legeweg) voor.

In de 1m15 reeks won Thalissa Meiresonne met Gaultier. Niki Geenens (Helios vd Spelonckhoeve) en Zoe Mortreu (Babette Ter Linden) eindigden op de 2e en 3e plaats.

Niki Geenens (Helios vd Spelonckhoeve) en Erwin Wulteputte (Leeuw Van Vlaanderen) wonnen elk een reeks van de 1m10 proeven.

Klik hier voor de uitslagen.