Waase Wolven presenteren ijzersterk winnersteam voor eerste SMS League

Waase Wolven presenteren ijzersterk winnersteam voor eerste SMS League
De eerste teams zijn bekend voor de splinternieuwe SMS League. Op donderdag 4 juli zal in Beervelde de eerste manche van de SMS League plaatsvinden. In totaal 9 teams zullen het tegen elkaar opnemen in een wedstrijd over twee omlopen.

Eerder maakten de Brugse Ridders, Antwerp Diamonds, Gentse Stroppen en de Hasseltse Sterren hun team bekend. Nu hebben DM Fencing & Gates en Caro Equestrian ook de teamruiters voor de Wase Wolven bekend gemaakt.

DM Fencing & Gates is uw partner voor totaal oplossingen van pisteaanleg tot weide omheiningen. Samen met Caro Equestrian komt het team gegaloppeerd met enkele klinkende namen. Kersvers HGVBB kampioen, Danny Van Es zal samen met partner Ellen De Swert strijden voor de overwinning.

Van Es won al de eerste SMS Grand Slam en is gebrand ook de SMS League op zijn team z'n naam te schrijven. Het duo wordt bijgestaan door Oost-Vlaams prijzenkampioen, Geoffrey Cobbaut en internationaal springruiter Randy Sherman.  Verder rekenen ze op het jeugdig talent van Thomas Tometcheck. Kortom de moeite waard om te komen bewonderen.

De SMS League zal op do. 4 juli omstreeks 19.00uur aanvangen tijdens #JumpingSMS Beervelde. Toegang voor het publiek is gratis. Toegang tot de VIP, tvv. Kom Op Tegen Kanker, kan geboekt worden: KLIK HIER

Ontdek alle teams: KLIK HIER