Toon Maes en Bart Vanderstraeten aan de top op de winterjumping van de Jochri club

February 8, 2018

Op de winterjumping van de Jochri Club werden afgelopen weekend talloze proeven verreden.

In de 1.25m rubriek nam Toon Maes de winst mee naar huis met onder het zadel Virgule, ze reden een snelle tijd in de barrage van 30.29 seconden. Op de tweede plaats vonden we Dagmar Veldeman met haar paard Malongo de Regor (v. Vigo d’Arsouilles), ze bereikten de finish in een tijd van 30.36 seconden. De bronzen medaille in deze rubriek was voor Celine Sillis en haar Kobra DB (v. Echo van’t Spieveld), ze beëindigden hun parcours in een tijd van 30.59 seconden.

In de 1.15m van de laatste dag was de gouden medaille voor Chloë Vereeken met onder het zadel Caprice Dc, hun tijd bedroeg 27.84 seconden. De zilveren medaille werd mee naar huis genomen door Melissa Zerbini en haar paard Kwality From Zellik (v. Malito de reves), ze kwamen over de finish in een tijd van 28.83 seconden. Karolien Charels en haar Charro VH Palmenhof namen de derde plaats mee naar huis in een tijd van 29.95 seconden.

In de 1.20m rubriek van de voorlaatste dag was het de ruiter Bart Vanderstraeten die met de winst naar huis ging met onder het zadel Cibab Du B&A, ze bereikten de finish in een tijd van 26.69 seconden. Paulien De Pauw vonden we op plaats twee met haar Daiquiri Droeshout (v. Tenor Mansiais), ze kwamen over de finish in ene tijd van 27.82 seconden. De derde plaats was voor Victoria Godimus en haar Vivaldi D, ze beëindigden hun parcours in een tijd van 27.98 seconden.

Ereplaatsen in de proef over een hoogte van 1.10m waren voor Sandra Guilbau, Stefan De Pauw en Paulien De Pauw.

Voor meer resultaten klik hier.