Thibaut Behaegel maakt de dienst uit in Le Touquet

Thibaut Behaegel maakt de dienst uit in Le Touquet
In het Franse Le Touquet werd de overwinning in het driesterren 1m45 in eigen land gehouden. Het was er Valentin Marcotte die met de merrie I'm Quite Bright (v Quite Capitol) in 69.26 seconden de rubriek op naam schreef.




Quick results:

  1. Valentin Marcotte - I'M Quite Bright

  2. Olivier Guillon - Vitot du Chateau

  3. Robert Whitaker - Javas Wild Child






Ook de tweede plaats bleef in Frankrijk waar het Olivier Guillon is die met Vitot du Chateau (v. Toulon) in 70.27 seconden door de finish snelt. De Brit Robert Whitaker volgt dan met Javas Wild Child (v. Ard VDL Douglas) op de derde plaats in 73.04 seconden.

Het is dan Remco Been die met de BWP hengst Holland vd Bisschop (v. Heartbreaker) op de vierde plaats eindigde. Frank Schuttert en de Zangersheide goedgekeurde hengst Queensland E (v. Quickfire de Ferann) namen de vijfde plaats voor hun rekening.

 

Belgen in 1m20


De Belgische combinaties domineren het 1m20 waar Thibaut Behaegel de dienst uitmaakt met Ugo du Manoir de Clavier. Met de President zoon schakelde hij een extra tandje bij en snelde zo in 56.39 seconden door de finish. Daarmee was hij de grootste concurrent voor zichzelf want met de KWPN merrie Verdine (v. Hold Up Premier) zien we hem in 59.59 seconden ook terug op de tweede plaats. Valentine Janssen en Vegas de Deminche (v Darco) eindigden nog op een vierde plaats, terwijl Louise Dalle en Vestale D Hoogpoort de zesde plaats voor rekening namen.

Resultaten