Rune Reynders scoort in regionale VOR Grand Prix

Rune Reynders scoort in regionale VOR Grand Prix
Op de VOR wedstrijd bij Stal Cavaro in Westerlo heeft Bram Blockx de rubriek voor jonge paarden gewonnen. Rune Reynders snelde naar de overwinning in de regionale Grote Prijs.

Reynders won deze 1.25m  Grote Prijs met de 14-jarige Folie (Nonstop) voor Tristan Guisson en Corrychella van ter Hulst (Corrado I). Het paar werd opgevvolgd door Isabelle Liefsoens met onder het zadel No Limit vh Legita Hof Z (Nabab de Reve).

Net buiten het podium strandde Nick Van Gorp op de vierde stek met Moeboetoe vd Roshoeve terwijl Niels Verwerft de top vijf afwerkte op de rug van Mallika van de Neerheide.

Op vrijdag won Rik Heylen de 1.25m reeks met Heavenly van de Noordheuvel (Toulon). Walter Van Massenhoven werd tweede met Gaya. Op de derde plaats zagen we Eveline Voermans met Kallisto vd Leeuwerkheide. Een dag later was Laurens Mathyssen met Be Cool G de beste in deze reeks. Zij verwezen Kirsten Rombouts (Cerona van Beek) en Bram Bosch (Filly van de Heikenshoeve) naar plaatsen twee en drie.

Stephanie Storms (In The Mood van het Wimpelhof) en Joke Van Inderdael (Dagano van den Achterste Dries) wonnen de 1m15 reeksen.

Klik hier voor de uitslagen.