Philippe Vandoorne snelt naar overwinning in Ternat

Philippe Vandoorne snelt naar overwinning in Ternat
Bij Sportstal Vanderhasselt staat dit weekend de nationale Gold wedstrijd op het programma. Gisteren wist Philippe Vandoorne er de 1.40m overwinning op zijn naam te schrijven, in het zadel van Jessie van Maarle (Kashmir van Schuttershof) wist hij de overige 21 combinaties in de barrage achter zich te laten. Het duo klokte af in 30,61 seconden en bleef zo iets meer dan een halve seconde voor op Elisa Strubbe met Kalif.

James Peeters wist het podium af te sluiten, in het zadel van J adore klokte hij af in 33,91 seconden.

Fabienne Daigneux-Lange eindigde met Urfee Des Luthiers (Heartbreaker) net naast het podium en Aubri Noyez sloot de top vijf af met Isaac II D'eygendom (Quadrillo).

Thibault Palm wist dan weer de overwinning van de 1.30m rubriek binnen te halen, hij bleef het verdere podium meer dan anderhalve seconde voor met Titan D Hoyo (Kannan) onder het zadel. Andres Vereecke volgde het duo op in het zadel van Cesar des Bruyeres Z. Het podium werd afgerond door Liesje Vaderwegen en Grease van t Prinsenveld (Casario ii).

De 1.20m rubriek werd door Nicolas Devloo-Delva gewonnen, hij reed Echo (Lord Chin) als snelste dubbel foutloos doorheen het parcours. Rania Ghailani volgde het duo op met Zamira onder het zadel en Ive Tonet sloot de top drie af met Happyanne (Carrera VDL).

Klik hier voor alle resultaten.