Nick Bossaerts 'on top' in de VOR Grand Prix

Nick Bossaerts 'on top' in de VOR Grand Prix
Van de tien combinaties in de herkansing, werkten er vier het verkort parcours foutloos af in de 1.25m VOR Grand Prix. Op het Azelhof overwon Nick Bossaerts uiteindelijk deze regionale Grote Prijs. Samen met de 6-jarige Hedjaz DK Z (Hooch) bleef Bossaerts, Stef Bossaerts voor.

Deze volgde met bijna één seconde verschil op de tweede plaats in het zadel van F-magic Van De Wilgendreef Z (Flamenco De Semilly ). Eddy Bols werkte het GP-podium af met onder het zadel de 9-jarige Kadee Van Het Heikanthof (Esperanto Van Paemel ). Stijn Van Gorp volgde net buiten het podium op de vierde plaats.

Op de rug van Genster vd Peule bleef Van Gorp Stijn Schuurmans met Fokker 50 voor.

Op zaterdag hield Leen Van Thielen de concurrentie achter zich. Van Thielen snelde met ruim twee seconden verschil naar de overwinning. Samen met Falouche (Apollo Van Het Lindebos ) bleef Van Thielen Gunter Lemmens met Ciara L Z voor. Nico Van der Plaetsen haalde na een lange rustperiode zijn Ultra Blue J nogmaals van stal en niet zonder succes. Het paar strandde op de derde trede van het podium.

De 1.25m hoofdproef op vrijdag kwam op naam van de Vlaams-Brabantse Ellen De Swert. Samen met Cantchelaro (Chagall van de Burggrave ) bleef De Swert Sharon Doms met Linguini De La Pomme voor. Geert Van Den Branden volgde op de derde plaats met Gerard.

Alle resultaten