Neeltje Vanrusselt wint Grote Prijs Euro Regio

Neeltje Vanrusselt wint Grote Prijs Euro Regio
Ze was de voorbije dagen de amazone in vorm en die vorm trok ze ook door in de Grote Prijs. Neeltje Vanrusselt won vanavond de Grote Prijs 'Prijs Auto 2000' op de Euro Regio van het Woutershof in Kuringen. In deze 1m20-1m30 rubriek won zij met Felina van 't Steenputtenhof (v. Apollo van het Lindebos). Stephanie Peeters werd 2e met Atoronot van de Kopshoeven. Caroline De Laet reed Giant naar de 3e plaats. Merithe Luyten (Generique Royale) en Ben Thiry (Hilotte van Terhaegendoorn) vervolledigden de top 5.

De 'Prijs Equnews' werd over een hoogte van 1m10 gewonnen door die andere ruiter in vorm: Cedric Poets. Hij reed de Darco dochter Finesse vd Heuvelhoeve naar de overwinning in deze rubriek. De regerende nationale LRV kampioen won in totaal 4 proeven tijdens deze Euro Regio, want hij won ook nog 1 meter reeks met Germano. Simon Prouve werd in deze 1m10 reeks 2e met Chanel Birdavenue. Hiermee sprong Bert Prouve nog op internationaal niveau. Leen Verwimp en Exclusive De Carmel hebben er ook een uitstekende deelname op zitten, zij eindigden op de 3e plaats.

Aline Mertens won de hoogste pony reeks (1m - 1m10) met Heihoeve's Sophia. Zara Poels (Calmero) eindigde op de 2e plaats. Voor Stien Holemans was er met Principal Dream v d Delthoeve een 3e plaats.

[caption id="attachment_68693" align="alignnone" width="199"]Cedric Poets Equnews proef Cedric Poets Equnews proef[/caption]