Maxime Harmegnies schrijft de Longines Rankingproef in Moorsele op haar naam

Maxime Harmegnies schrijft de Longines Rankingproef in Moorsele op haar naam
In Moorsele liep zonet de Longines Rankingproef op 1.45m hoogte af, dertien combinaties wisten zich er te plaatsen voor de barrage. In het verkorte parcours bewees Maxime Hermegnies de snelste te zijn met Checkpoint Chacco (Chacco-Blue) onder het zadel, het duo klokte af in 35,77 seconden.

Al snel, 0,16 seconden later, volgde Max Routledge voor Groot-Brittanië met Warriors Glory (Warrior). Fransman Guillaume Foutrier sloot het podium af, hij reed Jabab des Valces (Nabab de Reve) in 35,98 seconden door de finish.

Vincent Lambrecht eindigde net naast het podium met Sunday Top H D C (Crown Z) en Dalma Malhas sloot de top vijf af met Oural de la Rouque.

In de 1.15m rubriek van eerder vandaag was het Chanel De Baets die de overwinning op haar naam wist te schrijven. Dit deed ze in het zadel van Cybelle Z (Cicero Z), het duo wist als enigste foutloos te blijven. Julie Dewaele volgde hen op, met Centika maakte ze een jammere springfout. Margo Cappelle sloot het podium af met Crown Boy Z (Crown Z).

Klik hier voor de resultaten.