Marie Dekersgieter, Jochem De Potter en Julie Van Hollebeke schitteren in Waregem

Marie Dekersgieter,  Jochem De Potter en Julie Van Hollebeke schitteren in Waregem
In Waregem was het afgelopen weekende een full house voor de regionale jumping Waregem. Vincent Lambrecht zette de kers op de taart in de Grote Prijs. De 1.20m rubriek kwam op naam van Marie Dekersgieter met Louis Van Het Kluizebos.

In het zadel van de achtjarige Diabeau-zoon sprong Dekersgieter naar de overwinning in 20,08 seconden. Het volledig podium hield de chrono onder de 21 seconden. Virginie De Meersman volgde zo op de tweede stek met haar vertrouwde Iwana de Laubry (Indoctro). Het duo werd opgevolgd door Kevin Hollevoet met Puccini ASP (Quite Easy).

Net buiten het podium volgden Frederik De Donder met Levaa Stw Van Poesthemhof op vier en Vincent Van Loo met Grand Veneur va het Lindehof op vijf.

Op zondag werden de hoogste hindernissen gebouwd op een hoogte van 1.15m. Daarin overwon Jochen De Potter met zijn Ipanima For Moon (Cicero Z). Het volledig podium strandde op minder dan een halve seconde van elkaar. Jill Berghma volgde met Elanville Van De Smishoeve op de tweede plaats voor Emma Hedryks met Atsekide.

Bij de pony's hield Julie Van Hollebeke de concurrentie achter zich. Enkel de top vijf werkte de barrage foutloos af. Met ruim één seconde voorsprong overwon Van Hollebeke met Gigolo. Luca Maxine Devos volgde op de tweede plaats. In het zadel van Bektzicht Sharoma bleef het duo Linde Van Boxstael met Landgraf vd Groenweg voor.

Alle resultaten