Loris Berrittella schittert op het podium in Grote Prijs kwalificatie van Oliva

Loris Berrittella schittert op het podium in Grote Prijs kwalificatie van Oliva

In Oliva is de 1m40 Grote Prijs kwalificatie voor Angelica Augustsson Zanotelli en de KWPN merrie Germeta W (Mr Blue) die met een tijd van 61.71 seconden door de finish wisten te snellen. 

Quick results:

1. Angelica Augustsson Zanotelli - Germeta W

2. Nuno Tiago Gomes - Varennes d'Argonne

3. Loris Berrittella - Italo ten Doorn


De Portugese ruiter Nuno Tiago Gomes stuurt dan de SF merrie Varennes d'Argonne in 63.03 seconden naar de tweede plaats. Een mooie derde plaats is er voor Loris Berrittella en de BWP-er Italo ten Doorn (Wandor van de Mispelaere) die in 63. 09 seconden over de eindmeet kwamen. 

Dayro Arroyave en El Vitorioso d'Ecaussinnes zien we terug op de vierde plaats, voor Guillaume Foutrier met Carla du Morion. 

Fabienne Daigneux - Lange en haar Frangant du Calvaire eindigden op de zesde plaats, terwijl Jerome Guery met Galiano des Fourches op de tiende plaats eindigde. 

In het 1m35 weet dan Nicola Philippaerts zijn Quincasso van T Koningshof Z (Quinar Z) naar de vierde plaats te sturen. Louis Le Grelle en Golden Eyes de Bavrou werden er nog elfde en Gregory Wathelet rekende op Moonlight voor nog een twaalfde plaats. 

Met de Arezzo nakomeling Genle Men Dvl weet Gaetan Decroix nog een derde plaats te bemachtigen in de Bronze Tour over 1m30. Kelly Vandousselaere en Griffin van de Heffinck zien we dan terug op de achtste plaats. 

Resultaten