Andres Vereecke knap tweede in Winter Silver van Lier

Andres Vereecke knap tweede in Winter Silver van Lier

Ook Nationaal worden er dit weekend diverse rubrieken afgewerkt op de Silver Tour van het  Azelhof. Daar snelde de Nederlandse Imke Kort naar de winst in het zadel van Cappuccino met een tijd van 29.82 seconden in de 1m35 rubriek van de dag.  

Het was daar voor België Andres Vereecke die zich stuk beet in deze tijd met Caliente. Met 30.03 seconden eindigden zij op een prima tweede plaats. Op drie vinden we Nicolas Layex met Charita. De vierde plaats is voor Kelly Jochems met Eowan en het is Wilma Marklund die Carlo nog naar de vijfde plaats stuurde. 

1m25

Niki Geenens maakt de dienst uit in het 1m25 met een eerste en tweede plaats. Met haar Gazelle van de Vaelenberg (Toulon) snelde ze in 26.16 seconden naar de overwinning. Haar andere troef Helios van de Spelonckhoeve (Dulf van den Bisschop) was nog goed voor de tweede plaats met 27.64 seconden. Op drie eindigde Nico van der Plaetsen met Ultra Blue J'O .

1m15

In het 1m15 is het Johan Goen die de winst op naam schrijft met Cevina H in een tijd van 28.21 seconden. Steve Auwers vinden we dan met I Dont Know in 28.62 seconden terug op de tweede plaats. Charline Vandergeeten stuurde haar No Doubt in 29.19 seconden naar de derde plaats. 

1m05

Chanel Bruyndoncx stuurde haar Watch Out B in 27.48 seconden naar de overwinning in het 1m05. Daarmee bleef ze voor op Merel van Assche en Griselda, terwijl Nele Fissette met Happy Tender P op de derde plaats eindigden. 

Resultaten