Julien Macedoine wint, Jean-Christophe De Grande pakt brons op MET

Julien Macedoine wint, Jean-Christophe De Grande pakt brons op MET
Tijdens de laatste proeven van de MET in Oliva vandaag, hebben onze landgenoten de dag erg mooi afgesloten. Julien Macedoine schitterde op de eerste plaats van de proef voor vijfjarigen met Belle Fee Sauveniere Z, een dochter van Bamiro uit een moeder van Exploit de Roulard. In deze proef met twee fases stuurde Macedoine de voskleurige merrie foutloos rond in 37,3 seconden.

De Duitser Carsten Sandmann en Quality's Oskar (Quality 9) konden op de tweede plaats volgen met een kwart seconde tijdsverschil van Macedoine. Sandmann was op zijn beurt 0,04 seconde sneller dan de Britse Maisie Drea en Caro Z (Clintissimo Z).

Jean-Christophe De Grande en Kanto Quality (Chacco Blue) waren dan weer goed voor een derde plaats in de Gold 3 1,40m dankzij een tijd van 62,72 seconden. De Brit Joseph Clayton won met Carolus K Dhi (Indoctro) in 59,45 seconden, Pablo Bernachia volgde met Carnaval du Rouet op de tweede plaats voor Argentinië. Sergey Petrov, een Russische ruiter, sprong met de BWP-ruin Darco's Darwin (Udarco) naar plaats vier, Tobias Bremermann en Vicky 216 (Quidam's Rubin) werden vijfde.

De BWP-hengst Imperator 84 (Canturano) werd vierde in de Silver 1,25m met Pato Muente.

Klik hier voor alle resultaten.