Jordy Verboven en Leen Geysen kleuren de overwinning in Hasselt

Jordy Verboven en Leen Geysen kleuren de overwinning in Hasselt
Op het Woutershof zijn er opnieuw enkele LRV prijzen weggekaapt. In de Klasse Zwaar overwon Jordy Verboven met Jablo van de Oude Hoeve (Nagano). Het duo klokte foutloos af in 39,08 seconden en bleef zo nipt voor op Gunter Lemmens die met Kwinta van de Bremboshoeve (Breemeersen Crescendo) de tweede plaats innam.

Cedric Nouwen vervolledigde het podium in het zadel van Heros van het Hezerhof. Net buiten het podium strandde Nick Vranken met Callano Z op de vierde plaats. Ingriet Ramaekers vervolledigde de top vijf op de rug van Lady Z.

In de klasse M hield Leen Geysen de concurrentie achter zich. In het zadel van Lukito vh Yzeren Lindenhof (Heros v/h Ijzeren Lindenhof) bleef de Diepenbeekse amazone Joris Schepers met Karbena 'R' en An-Sofie Keulen met B Inimini Z voor.

De klasse L werd overwonnen door Ferdy Buckinx. Samen met Hianka startte hij wel Buiten wedstrijd en overwon zo Eline Reyners met Bitashi van Bareelhof. Leen Geysen volgde ditmaal op de tweede plaats. Op de rug van Hodrigo 'R' bleef ze Isabeau Haesen met Lyrica voor. De tweede KLasse L kwam op naam van Zoe Anteunis met Ceblesse Z.

Alle resultaten