Jonas Vanhollebeke pijlsnel naar de overwinning op Manege du Quesnoy

Jonas Vanhollebeke pijlsnel naar de overwinning op Manege du Quesnoy
Afgelopen weekend was er geen houden aan Jonas Vanhollebeke met Kyara Vd Heksehoeve Stal Dhc (v. Ohio Van De Padenborre). Het duo snelde naar de overwinning in de 1.20m rubriek. Het duo klokte foutloos af in 35,33 seconden.

Met ruim één seconde verschil volgde Juliette Losfeld op de tweede plaats. Op de rug van de Skippy II-zoon, Fighting Bravour v/d Basquita stopte het duo foutloos in 36,75 seconden. Benoit Leclercq vervolledigde het podium in het zadel van Demoiselle De Widewance.

Net buiten het podium strandde Marie Oger met Viking Kervec op vier en Jesse Vandemoortele met Nickelson Z.

Gert De Coene hield de concurrentie achter zich in de 1.10m rubriek. Samen met Iquistra van de Vaddenhoek (v. Equistro). Als enige hield het duo de timer onder de 31 seconden. Lisa Bejster volgde op de tweede plaats met Kai Mook-W. Axelle Deieu vervolledigde het podium met Sea Coast Azzaro Vdb Z.

Bij de jeugd schreef Marie De Sloover de overwinning op haar naam. Op de rug van Chips van de Zandloper bleef ze net geen 10 seconden voor op Lisa Denoo met First One vd Waterstaat. Marie Stanssens volgde op de derde plaats met Mylo.

Ook bij de pony's werd de hoofdrubriek op 1.10m gebouwd. Jules Vermeersch snelde er naar de overwinning met Kuhlua vh Flanders House.

Klik hier voor de resultaten