Joe Clee wint CSI3* rubriek in Knokke, top drie notering voor Koen Vereecke

Joe Clee wint CSI3* rubriek in Knokke, top drie notering voor Koen Vereecke
Joe Clee heeft de CSI3* wedstrijd over een hoogte van 1.35 in Knokke op zijn naam geschreven. Met de 8-jarige BWP merrie Juicy V.V. (v. Ugano Sitte) sprong hij naar het goud in een tijd van 34.68 seconden.

De tweede plaats was voor de Ier Shane Breen. Op de rug van Cash Up kruiste hij de eindmeet in 34.81 seconden. De top drie werd vervolledigd door een Belgische combinatie. Koen Vereecke stuurde Diadarco Van Evendael Z (v. Diamant de Semilly) foutloos door de tweede fase in een tijd van 35.25 seconden.

Denis Lynch en Ho Go van de Paddenborre (v. Darco) reden naar de vierde plaats. Voor Nederlander Bart Bles was er met Pandora 258 nog een vijfde plaats.

 

Amerikaanse overwinning in de CSI1* rubriek

Op hetzelfde moment kwamen in de andere piste de 1* ruiters aan de start in een omloop tegen de tijd over een hoogte van 1.10. Hierin was de Amerikaanse Farah Rizvi de snelste met Sernedy Pity (v. Kannan), een merrie van Stephex Stables. Haar jongere zus Zayna Rizvi nam de tweede plaats voor haar rekening met Valdez na een rit van 58.94 seconden.

Sh. Hassan Bin Rashid Al Khalifa en Stacal vervolledigden het podium. Zij finishten in een tijd van 60.06 seconden. Rahaf Al Khurafi en Qualin namen de vierde plaats in, voor de Britse Natasha Dunsdon. De amazone bezette zowel de vijfde als de zesde plaats met Babette en Captain Morgan EW.