Jessie De Reydt overwint Limburgs Amazone kampioenschap

Jessie De Reydt overwint Limburgs Amazone kampioenschap
De amazones domineerden het programma afgelopen weekend in Opglabbeek. In het KR kampioenschap overwon Jessie De Reydt met Close up Of Cavallini. Van de 20 amazones aan de start in de finale kwamen er negen aan de start in de herkansing.

In het zadel van de 17-jarige Upsilon van de heffinck -zoon, Close Up Of Cavallini bleef De Reydt ruim vier seconden voor op Ann Tielen met Kyra VH Dingeshof (Darco). Samen met de negenjarige merrie bleef ielen nipt voor op Jolien Vanaenrode met onder het zadel Cerona Z (Cero). Net buiten het podium volgde Caitlin Teunissen met Zephyr S op de vierde plek voor Michelle Cartenstadt met G Force.

In de 1.20m avond rubriek op zondag overwon Senne Poosen met Air Blue Z. Samen met de Air Jordan Z-merrie bleef Poosen voor op William Schuppen met Lover Boy. Erwin Jacobs vervolledigde het podium in het zadel van Kiana vd Molekenshoeve.

Cedric Poets hield de concurrentie achter zich in de 1.15m rubriek. Poets loodste zijn Chupa Chup (Kashmir v Schuttershof). met ruim één seconde voorsprong naar de overwinning. Kevin Vandeurzen volgde met Conveurs voor Inthe Paulissen met Finesse vh Hertenrooi.

Uitslag